top of page

Voorkom met Sinque een terugval na je dieet

Nadat je op je gewenste gewicht bent gekomen, is het natuurlijk zaak om dit gewicht vast te houden. Hierin is dagelijks wegen hét geheim. Sinque’s kunstmatige intelligentie kent jouw gewichtsfluctuaties en detecteert tijdig of je gewicht opnieuw zal toenemen. Wanneer dit het geval is, wordt dit direct aan je getoond. Het gaat dan gelukkig slechts om een voorspelling en vanaf dat moment heb je nog 14 dagen om je levensstijl weer aan te passen. Zodra je weer op de goede weg bent, toont Sinque je het resultaat. Een geruststellend bericht.


Hoe detecteer en voorkom je het jo-jo effect met Sinque?

Het komt vaak voor dat de beëindiging van een intensief dieet op korte termijn leidt tot gewichtstoename. Dit wordt ook wel het jo-jo effect genoemd. Deze gewichtstoename leidt vaak noodgedwongen tot een hernieuwde poging om af te vallen. Los van het demotiverende karakter van dit fenomeen wordt het jo-jo effect in de literatuur ook in verband gebracht met andere, meer nadelige gezondheidseffecten.


In het algemeen wordt er in de medische literatuur van uitgegaan dat meer dan 90 procent van mensen die een dieet volgen twee jaar na het starten van het dieet weer terug zijn op hun oude dieet of zelfs in gewicht zijn toegenomen.

Sinque helpt bij het voorkomen van dit jo-jo effect. Sinque detecteert tijdens een dieet tijdig of er sprake is van ongezond gewichtsverlies. Zo helpt Sinque de professional om tijdig bij te sturen. Ook in de periode na het beëindigen van een dieet helpt Sinque bij het voorkomen van gewichtstoename door het tonen van je gewichtstrend. Op deze manier hoef je je niet meer druk te maken om je toekomstige gewicht. Geen nummers, geen frustraties, geen confrontaties en bovenal, geen onverwachte verassingen ;).
29 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page